Regnig lördag

Usch vad grått och tråkigt det är ute. Ska möte mamma och pappa på stan kl 11:00. Visa barnvagnen vi spanat in. Men vi ska kika vidare också. Det är ju långt kvar tills den lill* kommer. Men man ska visst vara ute i god tid.

Är i vecka 16 nu. Tiden har faktiskt gått riktigt fort. *ler* Snart halvvägs. *längtar*

Idag är det även sista juni. Känns hur konstigt som helst att en av sommarmånaderna är slut. Så då var det bara 2 & ½ månader sommar kvar. *hmmm* Hoppas verkligen att solen kommer snart.!

Nä, dags att gå och fixa iordning sig lite.

*kram kram*
1 Elin:

skriven

Hejhej!
Vilken barnvagn hade du kollat på på Leksaksaffären? Jag var där och kikade på badleksaker till Wilmer häromdagen =)
Tänk på många detaljer när du ska kolla barnvagnen... Jag är t.ex. extremt nöjd med den där detaljen som gör att man kan fälla över styret du vet... Tål att tänka på noga! De dyra vagnarna är inte alls alltid bättre än de billigare!
Ha det underbart i solskenet =)
KRAM

2 Camilla:

skriven

Elin : Vi kollade på en Cresent som har reglerbart handtag, precis som eran och att man kan fälla över styret också. Den är inte så jätte dyr heller. Men just nu är vi inne på det här med hjulen. Men ska åka och kika lite här och där. På andra alternativ. Behöver ju inte bestämma oss precis nu. Får vänta tills efter sommaren iaf.
*kram kram*

3 Elin:

skriven

Jo, det är ju sant... Det är ju iallafall en djungel som sagt! =)
Tänk noga ni...
Man kan ju passa på att kolla när de rear ut fjolårets kollektioner å så också... Brukar vara typ nu på Babyproffsen tror jag =)

Kommentera här: