Lite trött

Dagarna springer förbi tycker jag. Imorgon är det fredag igen och vi har massa hemmafix att ta tag i. Dessutom skall här pluggas. Jag har ett antal uppgifter att ta tag i, så det är bara att hugga i. Fast extra mycket sömn behöver jag också. Är så himla trött. Slarvade en natt med färre timmar sömn och det rubbar resten av veckan när jag jobbar. =/ Skärpning på den fronten!

Igår blev det varken städning eller plugg efter jobbet. Familjen Fäger/Lennartsson kom förbi och det blev kvällsmat för oss alla. Grabbarna lekte och vi vuxna pratade. Härlig lyx mitt i veckan. Ikväll blir det inte heller plugg eller städning, för jag ska på fotspa hos mamma. Underbart skönt och härligt att få prova lite nya produkter.

*kram kram*

H&M news


Bilder lånade av H&M


Torsdag = nyheter hos H&M. Den här torsdagen har de uppdaterat med många härliga partyklänningar och dessa tre ovan är mina favoriter.

*kram kram*

Sunny day

Vilken underbar höstdag det är ute. Synd att man jobbar och är inne hela dagen. En promenad nu på lunchen skulle vara perfekt, men jag skall hem med tåget idag och har därför kortare lunch och behöver plugga lite. Ju mer jag pluggar nu, ju mer tid kan jag umgås med Noah ikväll efter jobbet. Det gäller att prioritera och just nu är all tid med min familj viktigast. Det är ju det som gör att jag mår bra och är glad. =)

Ikväll står även städning och matlagning på schemat. Blir två rätter ikväll, eftersom jag skall på en fotspa-kväll hos mamma imorgon kväll. Lite extra lyxigt i vardagen.

Vad gör ni idag?

*kram kram*