2012 - en sammanfattning

Januari
Startade upp året med mycket kalasande. :) Noah blev 4 år och firades av både släkt och vänner. Avslutade månaden med alldeles för många förkylningar.
 
Februari
En månad i bloggpausens tecken. :(
 
Mars
Vardag, vardag, vardag... Och så lite festligheter med vänner.
 
April
Lyxar med vårfräscha naglar. Åker till Alingsås och hejar fram vänner i kvalet till elitserien i bowling. Njöt av årets första grillning och myste extra med tjejerna över en god brunch. Vi påbörjade årets utomhusprojekt: vårt trädäck.
 
 
Maj
Vårt trädäck bli färdigställt och vi får äntligen inviga det i nya utemöbler. En efterlängtad Stockholmsresa tillsammans med tjejerna, där vi såg Dirty Dancing, åt god mat och shoppade. Vi avslutade månaden på bästa sätt: ÄNTLIGEN fick vi se pyret i magen och jag kunde avslöja att vår familj skulle bli 4. ♥
 
Juni
Startar med att vara sjukskriven pga bihålsinflamation. Jag själv blev ett helt år äldre. Besökte vackra Sandhamn när jag var på utbildning med jobbet. Började att bjuda på fler outfitsbilder igen. Avslutade månaden med att gå på bröllop. ♥
 
Juli
ÄNTLIGEN SEMESTER! Vi åker ut på lite olika utflykter, bl a till Liseberg och GekåsNoah passade på att bada de dagar det var sol, medans man själv satt och njöt i solstolen. :)
 
Augusti
Myste med familjen på bio, på roliga utflykter och under goda middagar tillsammans med vänner. Hemmet fick sig ett uppsving efter ett besök på IKEA.
 
 
September 
Min sista jobbmånad börjar med sjukskrivning och sängläge i en vecka. Förberedelserna för pyrets ankomst tar fart, undertiden som Noah får vattkoppor.
 
Oktober
Börjar min ledighet, i väntan på att pyret i magen ska titta ut. ♥ Jag fortsätter och boar i hemmet, medans magen har blivit stor som ett hus. :)
 
Novmeber
Längtan är stor och efter 14 dagar över tiden kommer äntligen våran lilla Charlie ut. ♥
 
 
December
Julmys, sjukdomar och försök att komma in i att vara 2-barnsmamma resulterar i dåligt bloggande. 
 
Detta året har verkligen gått i familjenstecken. Nu väntar vi med spänning på vad 2013 kommer att bjuda på. 
 
*kram kram*

Last day :)

Morgonmys med de finaste killarna. ♥
 
God morgon! Här startar vi årets sista dag med familjemys. Finns inget skönare än att bara ta det lugnt utan stress. Vi ska alldeles strax göra oss redo för att åka och handla inför kvällen. Vi kommer att fira in det nya året tillsammans med min syster och hennes familj. Väldigt lugnt med andra ord. Men så mysigt. Vi ska njuta av tre rättersmiddag och sedan bara mysa. Barnen kommer säkert busa till max. :)
 
Idag börjar man att funderar på vad det här året har bjudit på och självklart kommer jag sammanfatta det lite senare idag. Det ska bli spännande och se vad 2013 kommer bjuda på.
 
Men nu ska vi ta och göra oss klara, så vi slipper stressa. Hoppas att ni får en bra sista dag på detta år!
 
*kram kram*

Nästa sista dagen

God morgon! Här har vi både fått sovmorgon och haft en soft start. Hela familjen ska ta och klä på sig nu för att ta oss ut lite. Igår var vi inne hela dagen, så idag behöver vi frisk luft och lite aktivitet för Noah. :)
 
Bloggningen hamnar fortfarande på efterkälke. Men som sagt, suget är stort och snart ska jag nog vara tillbaka på riktigt. Hoppas att ni fortfarande är kvar då och vill följa med oss!
 
Men nu får nog jag sätta fart. Jag är sist ut att inte ha gjort mig redo, så det är bästa jag sätter fart. Hoppas att ni får en toppen dag! 
 
*kram kram*