Resande fot

(null)
Godmorgon!
Sitter på tåget mot Lidköping där två kollegor plockar upp mig för att sedan åka vidare till Trollhättan och vår säljkonferens. Ska bli så himla kul att träffa mina butikskollegor från hela Sverige. Att sitta på tåget ger mig sådana flashbacks från när jag pendlade till Lidköping varje dag i 1 1/2 år. ☺️ Men det är verkligen inget jag saknar. 
(null)

(null)

Igår var det åter fotbollsmatch för N. Blir lika imponerad varje gång jag ser dem spela hur mycket de har utvecklats. Blev vinst med 7-5 och N gjorde 2 eller 3 mål. 

Nä, nu närmar vi oss Lidköping, så ska göra mig redo för avstigning.

Hoppas ni får en fin dag!
Kram Camilla 

Manikyr

 
Blev så himla nöjd med mina nya naglar. Sa att jag ville ha en fransk-ombré med mycket glitter. Inte lätt att få med glittret, men blev riktigt somrigt och fräscht. Lite solbränna till detta och jag kommer känna mig ännu fräschar. 😍
 
Kram Camilla

Alldeles förtidigt...

(null)
 
*gäsp* Vaknade tidigt idag. Redan kl 03:00. Låg kvar länge och försökte somna om, men när klockan var 04:30 gav jag upp. Gjorde frukost och varmt citronvatten och satte mig och gjorde lite pedikyr. Jag har nageltid bokad idag, så tyckte det var på tiden att göra fötterna lite snygga också. Sen är det bara hur jag skall göra med mina händer. :) Just nu inspireras jag av sådana här naglar: 
 
 
Bilder lånade av Pinterest
 
Annars bjuder dagen på jobb till kl 18. Efter det skall det börjas packa, förbereda massa mat. Hinna mysa extra mycket med grabbarna, då jag åker på torsdag. Vet att vi bara är ifrån varandra 1 ½ dygn, men jag måste säga att jag tycker det är lite jobbigt. Det är något som jag håller på och jobbar på. 
 
Vad ska ni göra idag?
 
Kram Camilla