VAB

 


Ondag och vi vaknade upp med två superförkylda grabbar. Noah är så pigg så han ville mer än gärna gå till skolan. Charlie har däremot klagat för ont i halsen och vill bara ha flytande föda, då det lindrar mot halsen. Jag och maken delar på dagens vabbande, så håller vi tummarna att han inte blir mer än förkyld.
 
Hur gör ni när ni vabbar? Delar ni lika mellan er eller är det en av er som vabbar mer än den andra?
Här hemma försöker vi dela på det så långt det bara går. De dagar som vabbande inträffar de dagar som jag jobbar eftermiddag, brukar vabbandet lösa sig väldigt smidigt. Då jobbar maken fram till lunch och kommer sedan hem, så jag kan åka till jobbet och jobba 5 timmar. Idag är en sådan dag och vi hinner mysa en hel del nu på förmiddagen.
 
Vi har just nu smygit in i storebrors rum för att kolla på Netflix på hans Wii U, medans jag går igenom mina mailer (mer om detta lite senare).
 
Noahs rum är omöblerat efter att vi tapetserat om och lagt in nytt golv. Hans rum har stått orört sedan vi byggde ut huset och satt igen en dörr här inne, så det var verkligen på tiden att göra klart det. Just nu letar vi efter den perfekta sängen för honom. I våras köpta vi en loftsäng till honom, då vi tyckte att den skulle bli perfekt med utrymma under sängen för skrivbord osv. Men han har verkligen vantrivts i den och vägrat sova där, så nu letar vi efter en säng med bra förvaring i. Jag hoppas att vi inte skall behöva leta allt för länge.
 
*kram kram*