Äntligen fredag!

 
God morgon! Eller rättare sagt god förmiddag. Barnen är iväg till förskolan och skolan och jag försöker att piggna till efter en orolig natt. Jag har sovit hela natten, men vaknade med en oroskänsla i hela kroppen i morse. Hoppas att dagen vänder. :)
 
I veckan har jag och Charlie drabbats av en jäkla förkyldning. Hosta och rosslig hals, som mattat ut oss båda. Helgen ska gå i kureringens tecken. Inget inbokat (mer än Noahs fotbollsträning) och den här helgen skall verkligen få föbli sådan. 
 
Avslutar veckan med ett eftermiddagspass. Att sluta kl 18 en fredag är väl inte det roligaste, men det är bara att gilla läget. Dock håller jag på med en väldigt rolig ombyggnation, så jag hoppas att jag skall bli klar med den idag. Min favorit hörna i butiken är ju vår Lek & Lär avdelning. Den har jag fått bygga upp och många i stan tycker den är riktigt bra. Det värmer extra mycket i hjärtat när man får positiv feedback av kunder.
 
 
Barnen var på extra glatt humör i morse, då båda två skall få ta med sig kompisar hem från fritids och förskolan. Ibland behövs det inte så mycket och perfekt att de får en härlig lekeftermiddag, nu när de slutar tidigt.
 
Nä, nu ska jag ta och njuta av mitt té och läsa lite bok innan jobbet. Skön avslappning innan man behöver rycka i ordentligt.
 
Hoppas att ni får en fin helg!
 
Kram Camilla

Kommentera här: