2012 - en sammanfattning

Januari
Startade upp året med mycket kalasande. :) Noah blev 4 år och firades av både släkt och vänner. Avslutade månaden med alldeles för många förkylningar.
 
Februari
En månad i bloggpausens tecken. :(
 
Mars
Vardag, vardag, vardag... Och så lite festligheter med vänner.
 
April
Lyxar med vårfräscha naglar. Åker till Alingsås och hejar fram vänner i kvalet till elitserien i bowling. Njöt av årets första grillning och myste extra med tjejerna över en god brunch. Vi påbörjade årets utomhusprojekt: vårt trädäck.
 
 
Maj
Vårt trädäck bli färdigställt och vi får äntligen inviga det i nya utemöbler. En efterlängtad Stockholmsresa tillsammans med tjejerna, där vi såg Dirty Dancing, åt god mat och shoppade. Vi avslutade månaden på bästa sätt: ÄNTLIGEN fick vi se pyret i magen och jag kunde avslöja att vår familj skulle bli 4. ♥
 
Juni
Startar med att vara sjukskriven pga bihålsinflamation. Jag själv blev ett helt år äldre. Besökte vackra Sandhamn när jag var på utbildning med jobbet. Började att bjuda på fler outfitsbilder igen. Avslutade månaden med att gå på bröllop. ♥
 
Juli
ÄNTLIGEN SEMESTER! Vi åker ut på lite olika utflykter, bl a till Liseberg och GekåsNoah passade på att bada de dagar det var sol, medans man själv satt och njöt i solstolen. :)
 
Augusti
Myste med familjen på bio, på roliga utflykter och under goda middagar tillsammans med vänner. Hemmet fick sig ett uppsving efter ett besök på IKEA.
 
 
September 
Min sista jobbmånad börjar med sjukskrivning och sängläge i en vecka. Förberedelserna för pyrets ankomst tar fart, undertiden som Noah får vattkoppor.
 
Oktober
Börjar min ledighet, i väntan på att pyret i magen ska titta ut. ♥ Jag fortsätter och boar i hemmet, medans magen har blivit stor som ett hus. :)
 
Novmeber
Längtan är stor och efter 14 dagar över tiden kommer äntligen våran lilla Charlie ut. ♥
 
 
December
Julmys, sjukdomar och försök att komma in i att vara 2-barnsmamma resulterar i dåligt bloggande. 
 
Detta året har verkligen gått i familjenstecken. Nu väntar vi med spänning på vad 2013 kommer att bjuda på. 
 
*kram kram*

Kommentera här: