Semester

God morgon! Hög frånvaro, men i den här familjen har vi just nu semester. ♥ Maken har varit hemma i en vecka och ska vara hemma i 4 veckor till, vilket känns helt fantastiskt! Vi har inga större planer under semestern, utan kommer ta dagarna som de kommer. Förra veckan bjöd på bad, bad och så lite bad till. :) Vi konstaterade att det är första sommaren som vi verkligen tagit oss iväg till olika badplatser och bara njutit sedan Noah föddes. Antingen ha rdet varit dåligt väder eller så har vi varit "sjuka" (som 2010, då Noah brände sig på grillen vår  andra semesterdag och vi fick åka till sjukhuset varannan dag för att lägga om hans arm, i fyra veckor). I år hoppas vi på massa mys tillsammans och härliga utflykter. ♥
 
Idag blir det en sväng vid bassängerna för en massa bad. Noah tycker det är så himla roligt, likaså Charlie när vi väl sätter ner honom i babypoolen. Andra planer i veckan är ett besök på Liseberg tillsammans med vänner (barnfritt). De senaste två gångerna jag varit på Liseberg har jag varit gravid och inte kunnat åka någonting. Det ska bli jättekul och se hur mycket jag vågar åka nu. ;)
 
Men första ska det bli massor av bad med familjen. Jag hoppas att ni haft ett par toppen veckor och att ni får en toppenstart på veckan!
 
*kram kram*

Kommentera här: