Att komma tillbaka

Hej!
 
Det var ett tag sedan jag skrev. 2016 skulle ju bli mitt år och tyvärr startade det inte så bra som jag hoppades.
För att göra en lång historia kort, så slutade det med panikångest attacker, läkarbesök och ny medicin utskriven. Så här i efterhand önskar jag så att jag hade varit starkare och tagit tag i mitt välmående tidigare och att jag tagit kontakt med läkare tidigare (si så där 1 år tidigare). Men det är alltid lätt att vara efterklok.
 
Efter 3 månader med medicin har jag nu börjat landa lite. Dock får vi se hur jag kommer kunna hantera vardagen nu när skola och alla fritidsaktiviteter dra igång igen. Men om jag tar en dag i taget och försöker hålla mitt nya organiserade mönster, så skall nog detta gå jättebra. :)
 
Att försöka hitta tillbaka till det som är ens jag igen, det är väldigt svårt. När jag sitter och funderar så har jag alltid varit osäker på vad som är jag. Det är det jag skall jobba på. Ta reda på vad som är jag. Hitta mig själv, min egen stil och landa stadigt med fötterna för att kunna ta livets utmaningar.
 
Hoppas att ni vill följa mig på den här resan. 
 
Kram Camilla
1 Linda :

skriven

Hej!

Vad kul att du är tillbaka, men trist att läsa att du inte mår bra. Har själv panikångest till och från. Hur går det för dig? Har du några tips?

Svar: Hej Linda!Mitt mående går väldigt upp och ner. December för mig är värsta månaden på året, samtidigt som det är den bästa (älskar julen).
Just nu har jag inga bra tips, men 2017 skall jag ta och jobba på detta!
CamillaC

Kommentera här: