Ny vecka

Favoritfrukosten just nu: Glutenfritt surdegsknäcka med mosad avokado och tomar. Då magen reagerar på té, så får det bli varmt vatten med några skivor citron.
(Precis efter bilden togs tappade jag hela fatet ner på altan golvet, så smörågasarna blev oätliga 😂 )

Godmorgon! 

Så är det en ny vecka som verkar bjuda på lika fantastiskt sommarväder som det gjort de senaste veckorna. Jag älskar värmen och de härliga dagarna vi fått, men blir samtidigt lite orolig för hur semestern skall bli. Men skall försöka att släppa det och njuta mer av stunden. Att starta dagen ute med frukost i solen och lyssna på fågelkvitter ger lugn i själen och blir en perfekt start på veckan, eftersom denna veckan är väldigt fartfylld. Idag är det jobb som vanlig, fotbollsträning för N och ikväll skall jag och maken på första föräldramötet på skolan inför C:s skolstart. Övriga veckan ser ut på följande sett. 

Tisdag: Naglar och jobb 

Onsdag: Jobb, packa, N fotbollsmatc hemma. 

Torsdag: Tidigt morgontåg till Lidköping, för att sedan samåka med kollegorna i Lidköping till säljkonferensen för butikssäljarna i Trollhättan. 

Fredag: Säljkonferens fortsätter. Åker vidare till Uddevalla efter säljkonferensen till bästis med familj, där vi skall spendera helgen (grabbarna ansluter under kvällen). 

Lördag: Uddevalla och div 2 fotboll. 

Söndag: Hemresa, fira morsdag och C har fotboll. 

Tänka om varje vecka vore så här välplanerad. 😊 Nä, klockan rusar och snart kallar jobbet. Hoppas att ni får en fin start på veckan!

Kram Camilla

Kommentera här: