Godmorgon!

Tidig morgon och egen tid är perfekt start på dagen. Då hinner man ge bloggen lite kärlek i form av inlägg. ;) Den här dagen bjuder först på 5 timmars jobb, innan jag får gå hem och ta hand om våran lilla prickigkorv. ♥ Medans han vilar, ska jag göra klart en stor armbandsbeställning som jag har legat efter  med alldeles för länge. Skäms verkligen!!
 
Ikväll skall jag testa yoga för första gången. Får vi se hur kroppen reagerar på det. ;) Måste verkligen komma igång med träningen! Nästa vecka är det dags för mellan uppföljning hos hälsocoachen och det skall bli spännande och se vad det har blivit för resultat hittills. Har ju knappt tränat, men har ändrat om kosten och tagit bort allt socker. Så bara den ändringen mäks på kläderna. :) Så nu är det dags för ytterliggare en förändring!
 
Nä, dags att göra sig redo för jobb. Hoppas att ni får en fin tisdag!
 
*kram kram*
1 Sara- mamma till Signe och Ester:

skriven

Jobbigt att C blev sjuk mitt i inskolningen. Hoppas han inte är allt för sjuk av kopporna. Signe fick det i maj förra året och blev riktigt sjuk. Ester fick det också, bara tre månader gammal. Men hon klarade sig ganska bra. Krya på er! Lycka till hos coachen också :)

Kommentera här: