En dagens


Det har varit snålt med dagens outfit det sista. Största anledningen är för att garderoben har inte mycket att erbjuda, samt att jag inte alls har trivts i mig själv nu i början (ja, det låter väl helt korkat, men innan bebismagen började synas kände jag mig bara jättefet och som om alla stirrade extra mycket. Hade inte pallat några elaka kommentarer just då). Men nu ska det bli bättring på det. Förhoppningsvis blir bloggen kanske lite mer flitigt använd.

Idag när vi var iväg på UL hade jag på mig:
♥ Linne och kavaj från Vero Moda
♥ Tröja från Lindex
♥ Mammabyxor från H&M (dessa visade jag för ett tag sedan, när jag hade shoppat i Stockholm. Misstänkte ni något då? *ler*)
♥ Tygskor från Skopunkten

*kram kram*

3 blir 4

Det är något vi har hållt hemligt ett bra tag nu, men efter dagens UL kan vi berätta att vår familj ska bli 4. Tiden fram till idag har gått snabbt, samtidigt som dagarna den här veckan har gått fruktansvärt långsamt.

Därför jag är sjukskriven. Bihållsinflamationen brukar behandlas med pencilin, men när man är gravid vill man undvika detta. Så jag kämpar på med nässpray och ligger och vilar. Min täppta näsa gör mig väldigt trött, så det är bara att lyssna och hoppas att korisonsprayet gör verkan snart.

Så framöver blir det mer bebis och gravid inspo. Har varit väldigt svårt att blogga utan att försäga sig. ;)

*kram kram*

Tradera

Det har tagit tid att få upp allt på Tradera, men nu är alla 51 annonser uppe. Ni hittar dem HÄR.

*kram kram*