Pa vaag hem

Tankte bara lamna ett litet avtryck. Ar pa flygplatsen och vantar pa planet hem. Har haft det toppen och shoppat en hel del. Men mer om det till helgen, for imorgon blir det jobb igen och sedan massa mys med Noah som ar hemma och ar sjuk. =( Hoppas att ni kan vanta!

*kram kram*

Mot London!

Nu kommer snart mamma och plockar upp mig och vi skall åka mot flygplatsen och vidare till LONDON! Vad jag har längtat efter den här resan. Samtidigt har jag lite svårt från att skiljas från mina grabbar, speciellt den minsta. Kommer sakna dem som en tok. Dessutom håller Noah på och bli sjuk. Han är riktigt rosslig i halsen och har hostat ganska mycket i natt. Men hoppas att det inte är så farligt.

Nä, nu ska jag slänga på mig skorna och göra mig klar, för inte skall jag komma försent ut till bilen. =) Ha det toppen, så hörs vi när jag kommer hem från London!

*kram kram*

Renoveringen fortsätterTänkte att jag nu innan jag åker iväg till London skall visa er hur långt vi kommit i huset. Gips är på plats, taken är en del spacklade och en del målade. Köksstommen är på plats och partierna runt trappan är fixade. Nu får vi se hur mycket som har hänt tills på torsdag när jag kommer hem. =) Det är så spännande nu. Under påskhelgen kommer det bli tapetsering.

*kram kram*