TGIF

Godmorgon! Tidig morgon, men med ett tyst och lugnt hus är det värt att gå upp lite tidigare. Idag gäller även jobb 8-18, så att få en lugn start är A och O. Efter två dagars vabbande så kommer tempot ändra sig bra mycket.
 
Den här helgen bjuder på mys med familjen samt en utekväll med tjejkompisarna. Det anordnas en Ladies Night på Stads Hotellet, med mingel, goodiebags och modevisning. Den kommer avslutas med dans hela natten lång.  Vi får väl se hur mycket den här mamman orkar med. ;) 
 
Nä, dags att ta hand om mitt nyduschade hår så jag slipper se ut som ett troll. Hoppas att ni får en bra start på helgen!
 
*kram kram*

Leighton Meester for Nelly.com - part 2

Bilder lånade av Nelly.com
 
Igår släpptes den, Leighton Meesters favoriter ur Nellys vårkollektion. Jag föll för nästan allt, men ovan ser ni en outfit jag gärna skulle bära. 
 
Topp - Leggings - High Heels - Clutch - Örhängen
 
Har inte lagt någon beställning än, men något kommer att klickas hem. Skall spana mer i eftermiddag. :)
 
*kram kram*

Godmorgon!

Tidig morgon och egen tid är perfekt start på dagen. Då hinner man ge bloggen lite kärlek i form av inlägg. ;) Den här dagen bjuder först på 5 timmars jobb, innan jag får gå hem och ta hand om våran lilla prickigkorv. ♥ Medans han vilar, ska jag göra klart en stor armbandsbeställning som jag har legat efter  med alldeles för länge. Skäms verkligen!!
 
Ikväll skall jag testa yoga för första gången. Får vi se hur kroppen reagerar på det. ;) Måste verkligen komma igång med träningen! Nästa vecka är det dags för mellan uppföljning hos hälsocoachen och det skall bli spännande och se vad det har blivit för resultat hittills. Har ju knappt tränat, men har ändrat om kosten och tagit bort allt socker. Så bara den ändringen mäks på kläderna. :) Så nu är det dags för ytterliggare en förändring!
 
Nä, dags att göra sig redo för jobb. Hoppas att ni får en fin tisdag!
 
*kram kram*