Fullt upp

*puh* Jag ska strax åka tillbaka till jobbet. Det är fullt upp och jag gör idag ett 13 timmars pass. Vi har ikväll tjejkväll och det finns massor att göra innan. Ikväll kommer det ca 85 glada tjej/kvinnor för att få se en modevisning och handla i vår butik. Det ska bli så roligt, samtidigt som jag är trött. Men jag får vila i helgen. :)
Nä, dags att åka. Blogga får jag göra imorgon.
*kram kram*

Romantik

H&M har så många vackra klänningar. Tuffa, söta, "vanliga". Jag föll pladask för dessa tre klänningar i det romantiska touchen. Jag vill ha dem alla tre. Ska spana efter dem när jag åker till Stockholm nästa helg. :)
P.S. Ni har väl inte missat att det är sista klubbdagen hos H&M, där de ger alla medlemmar 10% på ett helt köp.
*kram kram*

Rensning

Efter vårt IKEA besök i lördags, så fick jag ett ryck och rensade i garderoben. Jag hängde det som skulle sparas på klädstången, slängde det som var slitet/fläckigt, samt gjorde i ordning en hög som skall läggas upp på tradera. Tvätt maskinen gick varm igår, så jag hoppas att jag ska få upp auktionerna ikvälll. Men vi får väl se. :)
Nu behövs det ju även fyllas på. Helgens shopping resulterade i ett par svarta jeans och två baslinnen från H&M (bilder kommer senare). Men lite färg nu skulle ju inte skada. :) För jag tycker nog allt att min klädstång är lite mörk.
*kram kram*