Lördag

Är äntligen hemma hos Urban igen. Efter tre dygn ifrån varandra så känns det helt underbart. Men tyvärr så är jag själv lite kass i magen. Men förövrigt mår jag helt ok. Blir att vara hemma hela dagen (och det som är så underbart fint väder ute). Men nu får vi hoppas att det bara är magen som är lite ur balans. De säger ju att det kan ta upp till en vecka innan magen är i balans igen efter sån här influensa vi har haft de sista två veckorna.

Hoppas att ni får en underbar lördag!

*kram kram*

Uppdatering


Jag känner att jag ligger efter i både bloggning samt har noll koll på vad som händer på webben och ute i världen. Magsjukan tar mycket tid och prio nr 1 är alltid min prins.
Hade lite tid förut och kika in H&Ms nyheter och dessa fyra föll mig riktigt mycket i smaken och jag skulle gärna vilja ha detta i garderoben till sommaren. Badräckten tillsammans med ett par jeansshorts på stranden skulle inte vara fel. Sandalerna är bara så snygga. Den randiga toppen kan ni ju räkna ut själv varför jag föll för den. ;-) Den sailor inspirerade toppen skulle vara så snygg till chinos eller jeans. Skulle vilja klicka hem allt, men jag får ta och hålla hårt i klickfingret och vänta på bättre tider. =)

*kram kram*


Bilder: H&M

Wallet

Min plånbok håller på att gå sönder. Jag vet verkligen inte vad jag gör med dem. Väl användna kanske. =) Kikade runt lite och hittade den här underbara plånboken från Friis & Co hos Chique. I hjärtat stårt I love you och den skule ju passa mig perfekt. Ännu mer perfekt vore om den kom från min kärlek. =)

*kram kram*


Bild: Chique