Trött och måste sova...

Trött och måste sova...
Oj, vilken lång dag det har varit.
Är hur trött som helst. Varit i skolan mellan 8-11 (& kört 24 mil sammanlagt). Och nu har jag
jobbat mellan 14-21. Blir
en likadan dag imorgon,
bara att jag går i
skolan mellan 8-12.

Har provkört en ny bil idag. en Saab 9-3 sedan,
-05, röd, automat.
Vet
 inte än om vi har
bestämt oss. Ska sova
på det över natten. Men fin är den och det blir nog att vi köper den. Känns lite konstigt att byta upp sig 5 årsmodeller i bil. Men det gör inget. Då blir vår dröm snart
sann. Att köpa en ny Saab 9-3 sportkombi. *längtar*

Nä, ska gå och lägga mig igen framför tv:n och se "snabbreprisen" av Grey´s Anatomy. Tänk att det bara är 2 veckor kvar tills säsongen börjar igen! Jag längtar verkligen!

*kram kram*

Jobba

Har bara varit hemma en kort sväng så jag han och äta lite. Har vilat i 10 min, så jag ska orka jobba hela kvällen. Lite skolarbete kommer jag att ha med mig till jobbet. Måste utnyttja så mycket tid som bara går. Tenta snart.

Är jätte trött, får väl så hur morgon dagen kommer att bli. Helt död antagligen.

Nä, dags att rusa. Börjar jobba om 15 min.

*kram kram*

Dagens kändis

Dagens kändis

Eva Longoria

Dagens kändis, en riktig skönhet.  Gillar henne som skådespelare, men hon verkar även vara en person med stor hjärta. Sätt henne två gånger på Oprah, där hon första gången lät en inredare göra iordning sina föräldrars hus på hennes beskostnad. Andra gången var när de byggde upp hos åt olika offer för orkanerna i USA. Gillar verkligen när kändisar hjälper till. (visst sen kanske det är jag som faller lite lätt för saker och ting och att mycket som de gör är bara för att få bra publicitet i media, men ändå, de ser ju bra ut).  Som Gabbi i Desperate Houswives är hon ju riktigt bra. Ser alltid fram emot ett nytt avsnitt.

*kram kram*