Snart majbrasa...

Ska bara klä mig så ska vi ge oss iväg ner till parken och kolla på majbrasan. Att det är så fint väder är roligt också. Skönt att kunna njuta lite av en vårdag som denna. Har inte varit jätte varmt idag, men vädret har ändå varit underbart!

Nä, ska göra mig iordning nu!

*kram kram*

Snart lunch

Ja, nu kommer Urban in genom dörren vilken minut som helst. Dags för lunch. Blir spagetti och köttfärssås idag igen. Men så är det när man har tomt på idéer och  absolut inte känner för att laga mat.

Blir en sväng ner till stan sen. Fika med Sandra & Johan. Ska även träffa mamma på stan och åka ut till Mio och kika. Kanske hittar något där. Får väl se.

Ikväll är det majbrasa. Jag vill gärna gå, men undrar just om jag får med mig någon som vill göra mig sällskap. *hmmm* Får väl höra med de andra. Men eftersom det här Sverige-Lettland på tv:n idag, så är det väl inte jätte stor chans. Jaja, fråga skadar ju aldrig.

På onsdag ska jag åka till Skövde tillsammans med Madelene och Arvid. Hon behövde köpa några toppar, så jag tänkte jag också skulle passa på och köpa mig någon. Är ju tjej-kväll på lördag och söndag blir det 65 års kalas. Så då kanske man vill ha något att vara fin i!

Nä, ska duka nu.

*kram kram*

Go morgon!

Lät mig själv sova ut idag. Känns skönt. Ska ta och äta lite frukost nu är det tänkt. Får väl se vad det blir.

Saknar verkligen att ha digitalkamera. Kanske får ta och låna mamma och pappas snart igen. Behöver fota lite känner jag. Dåligt med uppdatering på dagens outfits o s v här på bloggen. Kanske kan gå hem dit sen och låna den!

*kram kram*