Fartfylld helg

 
Söndag kväll och jag försöker att varva ner efter en fartfylld helg. Gårdagen bjöd på träning, barnkalas, uträttande av ärenden på stan och avslutades med festligheter tillsammans med makens vänner. Efter alldeles för få timmar med sömn i natt, så har den här gråa dagen blivit ännu gråare. Idag har varit en sådan dag som jag bara vill ligga inne, under ett varmt täcka och kolla på film. Så har inte dagen sett ut. Startade dagen med 2 timmar innebandy med Noah. Hem, laga mat och äta, innan kompisar till barnen kom hit och lekte i 2-3 timmar. Och sedan en eftermiddag ute, innan vi gick in och myste framför Minionerna. Tur var nog det, för annars hade jag nog fått det svårt att sova ikväll.
 
Imorgon är det åter igen en ny vecka och denna vecka kommer få stå i organiseringens tecken. På jobbet skall lagret bli omorganiserat och strukturerat tills på torsdag. Hemma ska jag ta mig an wic och källaren. Mina andra mål den här veckan, är att inte sätta upp allt för många punkter varje dag på to do-listan, för att lättare kunna gå ner i varv efter jobbet, samt träna tre gånger den här veckan.
 
Men först sova! God natt!♥

Tidig lördagmorgon

 
Godmorgon! Märks att kroppen är van vid att gå upp vid 6, för inte kan jag sova länge på helgerna iallafall. Jag tycker dock det är skönt att få gå upp och ha "egentid" på morgonen innan resten av familjen vaknar. Men idag fick jag sällskap av Noah. Med en mugg té och tända ljus, så kan dagen inte starta så mycket bättre. Det är nog det bästa med hösten. Allt mys man har inne med tända ljus, varma filtar och för min del té.
Jag har haft så himla svårt att hitta ett ekologiskt grönt té. Men i veckan hittade jag ett på Ica från Friggs, med smak Mango och Havtron, som nu har blivit en ny favorit. 
 
Den här dagen är ganska fullspäckad:
  • Träna
  • Noah ska på kalas
  • Jag & maken skall träffa hans barndomskompisar ikväll
Utöver där vill jag hinna med lite sysslor också:
  • Hämta ut paket
  • Slå in paket
  • Maila iväg några viktiga mail
  • Måla naglarna
  • Organisera WiC
Veckorna går ju i ett sådant fasligt tempo att jag vill ta tillvara på helgerna med lite små fix. Samtidigt måste jag lära mig att helgerna ska vara till för återhämtning efter fartfyllda vardagar. Speciellt nu när jag fått så tydliga varningstecken på att jag har det för stressigt runt omkring mig. Men mer om detta i ett annat inlägg.
 
Hoppas att ni får en fin lördag och helg. 
 
Kram Camilla

Höstigt

 
Härliga torsdag. Veckorna går i sådant fasligt tempo att jag hinner knappt att reagera. Hösten har iaf kommit och det är nu inga 25 grader ute. Istället har det bytts mot friska kalla vindar och 0 gradigt på morgonen. Jag har två dagar den här veckan fått skrapa rutorna när vi ska åka till skola/föris/jobb. *iiii*
 
Igår inledde jag min eftermiddagsvecka, så morgonpromenaderna är tillbaka på schemat igen. Att starta dagen med att gå ut och gå och rensa huvudet, samtidigt som jag lyssnar på någon bra podd (just nu ääälskar jag Säker Stil med Ebba och Emilia. Har ni tips på andra bra, feel good poddar, lämna gärna en kommentar nedan!). Idag gick jag genom ett soligt gamla stan och vi har det så himla vackert här! Jag blir bara mer och mer hemma kär ju mer jag går runt i vår fina stad. Tänk om alla bara visste hur bra vi har det här. ♥
 
På jobbet just nu har vi stora rensar tagen på lagret. Kommer bli så himla bra när vi är klara! Jag läängtar. Ikväll är det föräldramöte på föris och det skall talas om kost. Alltid lika spännande! 
 
Hoppas att ni har en fin torsdag och att vi snart hörs igen!
 
Kram Camilla