Bokat


Jag är riktigt trött ikväll, så det är dags att göra mig redo för natten. Min kära syster var här förut och vi har bokat hotell och tåg inför vår weekend i Stockholm. Jag längtar som en tok nu. =) Ska bli så himla kul.

Blev inget pluggande ikväll, så imorgon får det bli skärpning. Hinner nog läsa en del på tåget hoppas jag, så jag kommer ikapp. Har 5 kapitel att läsa till första inlämningsuppgiften och jag har läst två nu. På fredag skall jag ägna hela förmiddagen till plugg, medans Noah är på dagis.

Nä, dags att säga God natt!

Edit tunic


Bild lånad med tillåtelse av Gina Tricot


Har ni sett Gina Tricots tv-reklam. De sista två filmerna jag har sett är bl a med den här tunikan. Tycker den är riktigt snygg och tror den skulle bli en riktig hitt i höst. Tillsammans med strumpbyxor/tights och klackar. Den fanns tyvärr inte kvar i min storlek i butiken i Skövde, så jag funderar på att klicka hem den på nätet istället.


*kram kram*

Lite beauty


I söndags när vi var i Skövde passade jag på att uppdatera mitt smink samt inhandlade två nya nagellack. Allt handlade jag på Cubus där de hade 25% rabatt på allt smink, samt de båda lacken för 39 kr. Jag håller ju på och letar efter den perfekta foundation och jag tror jag har hittat en form som passar mig och min hy. Dock behövs en bättre borste för att få det ordentligt på plats!

*kram kram*