Lunchrast

Pappa kör skiten ur oss. =) Nä, så illa är det inte, men vi har iaf varit väldigt effektiva på förmiddagen. Just nu har jag lunchrast och passar på att kolla mailen och bloggen.

Måste bara säga att maten jag gav er receptet på igår var VÄLDIGT god. Något jag verkligen rekommenderar.

Nä, nu ska jag äta uppp de sista bönerna och återgå till arbetet.

*kram kram*

Valborg


Igår blev det premiär åk på cykeln och Noah tyckte verkligen om det. =)

Så var det fredag... Nä, jag menar torsdag, men imorgon är det helg, så det känns som om det är fredag. =) Och fint väder ser vi ut att få också. På schemat står idag jobb mellan 8-15 och ikväll blir det att gå ner till brasan och fira in våren (snarare sommaren). Efteråt blir det att äta något tillsammans med Louise och Astrid.

Var segt att gå upp idag på morgonen. Noah var vaken i över en timme i natt, så det störde min sömn. Han hade inte ro i kroppen och hittade inget bra sätt att sova på. Nu är vi båda uppe och det är snart dags att cykla ner till dagis. Men först måste jag äta frukost och klä på mig. Noah får frukost på dagis.

*kram kram*

Ljuva sommardagar

 

Den här 50-talsinspirerade klänningen har kommit in hos Halens. Såg den första gången igår när jag bläddrade igenom mini-katalogen som kommit med posten och jag föll direkt. Underbar klänning att ha både till vardags, som till fest. Kombinera med klackar eller gladiatorsandaler. Pris 499 kr.

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse avHalens