Tjejkväll


Ikväll blir det mys. Om 5 minuter börjar Legally Blonde och om en timme börjar Lipstick Jungle. Funderar på om jag skall spela in Legally Blonde eller om det får bli så att jag spelar in Lipstick Jungle. *hmmm* Måste ju få lite morgon lyx imorgon bitti. =)

Blir snart lite kvällsmat, som idag består av hembakt bröd (jo, jag har varit duktig idag och bakat bröd). Har inte druckit té på hela dagen, så jag kanske skall unna mig en kopp. Undrar just om magen gillar det bara, Nu drar prinsen i mig, så det är bäst jag går, så han är nöjd nu när jag ska ha en lugn kväll framför tv:n.

Vad gör ni ikväll?

*kram kram*

En dagens

Det var väldigt länge sedan jag visade en dagens, så idag bjuder jag på en. =) Skall försöka bättre mig på den fronten, men det har jag gjort förut och det har ju inte blivit någon bättring. Men försöka kan jag ju alltid.
Idag har jag på mig:

♥ Randig tunika från Gina Tricot
♥ Kofta från Lindex
♥ Leggings från Lindex
♥ Vita tygskor från Ellos
♥ Väska från Friis & co

Nu ska jag snart iväg på en fika tillsammans med Sandra. Vi ska ta en snabb sväng på stan också. Ikväll blir det lugnt med Legally Blonde 2 och Lipstick Jungle. Innan dess skall jag njuta av ett bad och försöka måla naglarna. Får se hur kvällen slutar. =)

*kram kram*

Nytt i sminkbagen

I helgen blev det även lite nytt smink inhandlat. Jag köpte ny foundation (tack för att ni tyckte till, de flesta tyckte som jag. Självklart kommer det behövas concealer, men det får bli ett senare köp). Dessutom inhandlade jag Isadoras nya ögonskugger. Jätte vackra, men det krävs lite övning för att få dem att smälta ihop bra. Lite nya borstar skulle sitta på sin plats, men det får också bli senare.

Har fler saker som jag behöver uppdatera sminkbägen med, men det får som sagt bli senare. Det som skall uppdateras är:
♥ Concealer
♥ Franstång
♥ Rouge

Vad ska ni uppdatera era sminkbagar med?

*kram kram*