Vårigt

Bild lånad med tillåtelse av Halens.


Vi har nu haft ett par dagar med strålande sol och varma vårvindar. Helt fantastiskt! Man blir på så himla bra humör då. Genast kommer man på att prinsen behöver nya vårkläder. Överdragsbyxor köpte vi i helgen, men någon jacka har vi inte inhandlat än. Håller ögonen öppna för att hitta någon bra. Jag gillar den här från Halens. Blått, grönt och vitt i hop med en massa stjärnor, precis i min smak. :)

*kram kram*

Tidigt

Bild lånad av We♥it


Vilken tidig morgon vi fick idag. Halv 6 vaknar Noah och säger att han vill inte sova mer. U var gullig och gick upp med honom, så jag kunde få sova en stund till, men tyvärr kunde jag inte somna om. Istället blev det mys i soffan framför Nick Jr. Nu ska vi alldeles strax ta och äta lite frukost, så vi orkar med den här dagen. På dagens schema står jobb och ikväll är det volleyträning. Vi får väl se hur pigg jag är för att åka och träna, men behöver ta mig iväg. Nu när jag äntligen har börjat komma igång igen. :)

Vad gör ni idag?

*kram kram*

Helt slut

Gjorde neutrala naglar idag med lite grön dekoration. Är så himla nöjd. :)


Jag är helt slut som artist. Har precis fått i mig lite sallad till kvälls mat. Dagen har gått i ett och nu vill jag inget annat än att sova. Det är nog precis vad min kropp behöver.

God natt!