GOTT NYTT ÅR ♥

Tiden har sprungit iväg och nu skall vi bege oss för att fira nyår med våra vänner. Kvällen till ära har jag klänning från Vero Moda och skoletter från Ellos.

Jag vill önska er GOTT NYTT ÅR!

*kram kram*

Förberedelse

Timmarna springer fram. Vi har varit iväg och handlat och nu sitter jag i soffan och dricker te. Noah tar sin nap och han får sova länge om han skall orka med hela kvällen. Skall strax ställa mig i köket och göra klart förrätten. Sedan åker locktången på och kläderna fram, för kvart i sex skall vi åka till våra vänner för att fira av det här året.

Har gjort naglarna lite fina i en ny färg. Nämligen i mitt nyinköpta lack från Mavala i färgen Charm. Är nöjd och hoppas även att resten av outfiten blir bra. =)

Men nu skall jag göra ett ryck och få förrätten klar!

*kram kram*

Årets sista dag

Så har dagen kommit, årets sista. Vi har haft en fantastiskt år och idag skall det sammanfattas. Vi har en del att stå i innan vi skall iväg till goda vänner på nyårsfirande. Känns som om det kommer bli en härlig dag och mysigt avslut på det här året.

Men först måste vi iväg och handla lite. Skall bara ta och byta om och sedan ge oss iväg. Så nu skall jag ta och sätta fart, så jag hinner med mina bestyr idag. =)

*kram kram*