Ändrade planer igen

Så, efter att ha vilat hela eftermiddagen, så blir det iaf att gå åka iväg på middag med mina föräldrar. Urban känner sig bättre. =) Han kan nog behöva något annat att tänka på också!

Ska alldeles strax skjutsa min kusin, innan jag tar och fixar till mig det sista. Idag blir det väldigt avslappnat då magen har spännt hela eftermiddagen. Så mina efterlängtade mjukisar kommer vara på ikväll och en vit topp. Inget som spänner extra mycket då. =)

*kram kram*

Lugn hemmakväll *hmmm*

Ja, då blir det nog ändrade planer för kvällen iaf. Får nog bli en lugn hemmakväll då Urban inte alls mår bra. Yrsel, huvudvärk och illamående. Tredje dagen i rad. Bara det att han säger det först idag. Blir orolig när han inte berättar för mig hur han mår. *hmmm*
Så nu har jag tvingat ner honom i sängen för att försöka sova lite och vila. Han har sovit dåligt det sista. Troligen är han spännd inför förlossningen, även om han inte vill erkänna det.

Ja själv sitter framför tv:n och kollar på JVM i hockey. Ska nog ta och lägga mig och vila lite jag med innan jag skjutsar min kusin till hennes nyårsfest.

*kram kram*

Happy New Year =)Happy New Year med ABBA är den enda låt som får det att kännas som nyrå. =) Och självklart vill jag dela med mig den med er!

*kram kram*