New week

Skriv inläggstext 

 
Godmorgon tisdag! Ny vecka har börjat och den kunde inte ha startat bättre än vad den gjorde. Att vara effektiv på jobbet först och få undan flera högar kändes så himla bra. Och sedan komma hem och ta en välbehövlig promenad med Charlie som cyklar laddade energin ännu mer. Avslutade med att röja undan allt i hela huset, så nu är det ordning och reda. Men kan också meddela att jag däckade när jag nattade Charlie och somnade lätt om när jag nattade Noah. :) Det är väl nackdelen med att vara effektiv på dagen, jag somnar otroligt tidigt och hinner knappt mysa med maken.♥
Ikväll är det iaf inte jag som nattar, så att jag somnar är nog inte lika troligt och då hinner vi nog mysa en stund iaf. ;)
 
I förra inlägget berättade jag ju om att jag gärna dekorerar min kalender. Detta är veckans uppslag som går i rosa, lila och glittersilver. Varje kväll fyller jag sedan i vad som har hänt under dagen, så jag har lite koll på vad vi gör. Gillar att kunna gå tillbaka och läsa om vår vardag. Sparar alla mina kalendrar och har nog kalendrar från 7 år tillbaka. :)
Den här veckan ska jag bli bättre på att dricka. Jag är väldigt dålig på att få i mig vatten varje dag, så med en habit tracker för vattnet, så ska detta nog bli bra. 1 droppe motsvarar 1 glas (minst 2 dl). Igår lyckades jag inte, men kom på det ganska sent, så är hyfsat nöjd iaf. Dricker så himla mycket té varje dag, så då blir det inte mycket vatten. Men som sagt, det ska det bli ändring på.
 
Nä, nu ser jag att klockan rusar och att vi behöver göra oss iordning för fritids, förskolan och jobb.
Hoppas att ni får en fin tisdag!
 
Kram Camilla

Lugna söndag

Söndag eftermiddag och jag sitter här i soffan, framför åttondelsfinalen i handboll, med datorn i knät, samtidigt som jag lyssnar på Charlie och hans kompis som leker för fullt inne på hans rum. ♥ Maken och Noah är iväg och kollar på ishockey och får lite egentid tillsammans.
 
Som jag nämnt tidigare, så är söndagar min vilodag. Även om vi åkte iväg till Töreboda i morse (Noah ville heja på sina lagkompisar i innebandy, nu när han har blivit så himla förkyld och inte kan spela själv), så har det blivit ganska lugnt. Maken tog veckohandlingen, medans jag myste med barnen och körde en omgång med Mario Party 10 med Noah. Inga måste, utan bara massa mys. Precis vad som behövs för att ladda upp batterierna. 
 
Ska snart dra mig ner till pysselrummet och dekorerar min kalender, innan jag går igenom och planerar kommande vecka. Perfekt söndagssyssla för att få kolla på aktiviteter. Att dekorera min kalender med washi tape och stickers som jag skrivit ut från Pinterest gör veckorna mycket roligare att kolla på. ;) Kanske kan visa upp ett par uppslag här för er i veckan. 
 
Hoppas att ni har haft en fin helg och får en härlig avslutning på den.
 
Kram Camilla

Röda faran

Nya bilen hämtades ut igår, även kallad röda faran. :)
 
Godmorgon torsdag! Att en hel natt med sömn kan göra så mycket för humör och känslan i kroppen. igår natt yrade Charlie hela natten, trots att han inte hade någon feber. Pratade, ropade, skrek, for runt i sängen och var allmänt upprörd. Så igår sa jag till maken att nu är det hans tur att sova med Charlie. Och gissa vem som sov hela natten: Charlie! Men det är ju bara bra. :)
 
Igår hämtade vi ut nya bilen. En röd fin bil, en Opel Astra. Kollade tillbaka i mitt instagramflöde och det är nästan 1 år sedan vi hämtade ut den förra bilen. Nu hoppas jag att det ska bli bra detta. För jag tror jag är lite kär i denna. ;)
 
Idag vankas det jobb. Efter 3 halv dagar på jobbet kan jag äntligen ta tag i allt som ligger efter. Som butikssäljare gör man ju så himla mycket mer än bara säljer till kunder. Jag lyckades vara väldigt effektiv igår eftermiddag, så min hög med post-it lappar sjönk från typ 15 st till 3 st. Dessa tre skall betas av idag. :)
 
Hoppas att ni får en fin torsdag!
 
Kram Camilla