Hemma igen!

Nu har vi varit iväg till Skövde. Eller det var ju ett tag sedan, men vi har varit ute på Gustaf E (där jag ska jobba i sommar) och väntat på Urban. Ska inte ha våran bil i helgen utan en bil från jobbet. Kändes jätte ovant att åka i den. Vi som har automat i våran bil. Att köra manuell kändes ju jätte konstigt. =) Fick två "kärringstopp" mitt inne i stan förut. *skrattar* Bilarna bakom undrade nog vad jag höll på med! =)

Ikväll blir det speedway med syster och Gustav. Även Louise och Mackan kommer att vara där. Men behöver något i magen innan. Är jätte hungrig. Ska nog ta och tvätta av bilen lite också.

Nä, ska kila!

*kram kram*

Dagens outfit

image318

Dagens outfit:
♥ Linne, Gina Tricot
♥ Kofta, Vero Moda
♥ Jeans, Lindex

Till detta blir det även mina Adidsskor och min parkas. Antar att det kan behövas när vi går ute. Inne sen i Skövde behövs den nog inte. =)

*kram kram*


 

Till Skövde

SKa iväg till Skövde med min syster sen. Köpa lite födelsedagspresenter och dop-presenter. Är ju mycket som måste fixas just nu. =)

Sitter här med MC-frågorna. *hmmm* Måste klara av dem riktigt bra på tentan. Då har man i princip 10 gratispoäng. Måste bara läsa mig att räkna ordentligt.

Dags att ta tag i allvaret igen och sedan gör mig iordning!

*kram kram*