VAB

God morgon! Vi har startat den här veckan med VAB igen. Charlie fick feber i söndags, hade det igår, men i morse var han feberfri. Håller tummarna för att det håller i sig. Maken och jag delar på dessa dagar, så snart skall jag åka iväg och göra 4 timmar på jobbet.
 
Helgen bjöd annars på tjejmiddag, fotboll, kalas för fina mamma och ett besök på IKEA. Vi håller på och fixar och trixar här hemma, barnen har fått nya sängar och nu skall det sorteras och ordnas så vi kan starta upp hösten lugnt. Bilder från barnens rum kommer senare. :) Varje höst blir man så sugen på att göra iordning hemma. Jag hoppas att vi skall tapetsera om köket och hallen, samt Noahs rum i höst. Det skall även bli en griffelvägg och svartavita kort skall framkallas och hängas upp på väggen. Det är små detljer, men ack så viktiga.
 
Oj, nu har klockan rusat, dags att göra mig iordning för jobb. Hoppas att ni får en fin tisdag!
 
*kram kram*

Bar rygg

Bild lånad av H&M
 
WOW vilket linne! Jag älskar den bara ryggen. Synd bara att jag inte känner mig tillräckligt bekväm i sådana här plagg. Men efter lite hårt arbeta på gymmet i höst/vinter/vår så skall jag nog känna mig nöjd med mig själv och framförallt starkare! Linnet är från H&M och finns i grått och vitt.
 
*kram kram*

Boost


Jag har så svårt att unna mig nya saker. I ärlighetensnamn så är jag helt enkelt för snål när det kommer till mig själv, medans det är mycket lättare att handla till barnen och maken. Men i fredags unna jag mig ÄNTLIGEN ett par nya skor, ett par Adidas Boost. Nu när jag har gått i dem i snart en vecka så har jag lovat mig själv att sluta vara snål. ;) Vilken skillnad det är att jobba med ett par skor som har ordentlig dämpning när man går på betonggolv hela dagarna. Nu ska jag bara införskaffa mig några kompressions strumpor så kan jag kanske börja springa lite lätt också.
 
*kram kram*