Boktips?


Att läsa böcker är riktigt härlig avkoppling. Det var länge sedan jag kände sådan ro i kroppen att jag kunde sitter ner och läsa böcker. Midsommarhelgen var det Vattenmelonen av Marian Keyes. Riktigt bra bok. Förstår inte att det tagit mig så lång tid att läsa den bara (började läsa den för många år sedan). Just nu är det Lycksökare av lesley Lokko som gäller. Och det är en helt fantastisk bok. Hittade den på ICA förra sommaren, men hade inte ro då att läsa den. Nu längtar jag till varje lediga tillfälle då jag kan sätta mig att läsa den. Perfekt tidsfördriv på tåget. =) Men efter den här har jag nog läst alla bäcker i min bokhylla och skulle nu vilja få era tips på bra sommarläsning. Jag älskar chiclit och härliga romaner.

Hoppas att ni kan komma med många förslag!

*kram kram*


Bild lånad av Bokrecension.se

God morgon!

Idag är jag riktigt trött. Ikväll måste jag lägga mig i tid.
Min dag idag ser ut som igår. Jobb 8-17. Idag blir det nog fullt upp att göra. Vi kommer få en hel del varor (hoppas vi) och sedan har vi alla kunder. =) Jag trivs verkligen jätte bra på jobbet.

Ikväll blir det att förbereda mat och sedan mysa med familjen. Tror jag ska ta mig en promenad, så min viktnedgång sätter igång. Igår häll jag mitt ätande. Går jättebra när jag jobbar. Värre är det på helgerna, men det får det allt bli skärpning på.

Nä, ska ta och packa väskan nu, så jag är redo när vi ska åka. Vad har ni för planer idag?

*kram kram*

Time to sleep

Nä, jag måste ta och sova. Är ganska seg och huvudet säger att jag behöver sömn. Blir ju en tidig morgon imorgon igen. Får se om jag hinner blogga något imorgon bitti.

*kram kram*