Rodrigo Otazu


Det här vackra halsbandet som SJP har på sig i Sex and the City 2 är gjort av Rodrigo Otazu. KyssJohanna har nu tagit in detta märke i sin shop och jag skulle gärna klickat hem det. Men tyvärr har jag inga 2400 kr liggandes för att kunna unna mig ett halsband som det här. Istället får jag drömma om det.

*kram kram*


Bilder lånade med tillåtelse av KyssJohanna

TGIF och snart semester =)

JIPPIIIII, om mindre än 4 timmar har jag semester. Hur underbart är inte det? I en hel vecka. ;) Men jag skall njuta för fulla muggar och hitta på massa bus med min lille prins.

I helgen ser kalenderna ganska tom ut. Är det för dåligt väder tror jag vi drar till Örebro och går på Lek & Buslandet. Kanske har vi vänner som är sugna. En sväng till IKEA får det bli också. I loooove IKEA. Lite nya ramar, och annat smått och gott kan få följa med hem.

Nästa vecka ska vi även leta födelsedagspresent till min underbara man. Han fyller inte förens veckan där på, men det är lika bra att ha det klart, för jag jobbar mån, tis och sedan fyller han år. ♥ På tisdag har vi dessutom varit gifta i en månad och det tror jag minsan vi skall fira lite extra. En flaska bubbel och god mat får det nog bli. =)

Nä, skall ta och äta upp min lunch nu och ta sedan tag i de sista arbetsuppgifterna. Vad gör ni idag?


*kram kram*

wedding ring


Sedan bröllopet var har jag nästan varit mer upptagen än innan. Självklart har jag inte glömt av att jag skall visa bilder för er. Tänkte att jag skall visa er min fina vigselring. Ville ju ha en slätring, men det är så mycket mässing i min förlovningsring, så det fick bli en tvåfärgad vigselring med flera diamanter. Jag älskar den och jag kan inte sluta att kolla på den varje dag. =) Blir då påmind om vad lycklig jag är som är gift med mannen i mitt liv och att vi har ett vackert hem och en underbar son. Vi är en familj på riktigt. ♥

Ja. lyckan bara sprutar ur mig nu. Hoppas att ni kan känna av den.

*kram kram*