Dåligt bloggande

Godmorgon! Här har vi precis avklarat frukost och gjort oss redo för en ny lite roadtripp idag. :) Men idag blir den inte lika långa. Vad helgen har bjudit på avslöjar jag mer om ikväll, men först nu är det dags att sätta oss i bilen och åka.
 
Hoppas att ni har en fin helg!
 
*kram kram*

Uppe med tuppen

Vårt lilla hjärta! Vill att han ska repa sig nu! ❤️

Godmorgon! Här är vi uppe före tuppen idag. En liten roadtripp står på schemat och Noah är så himla förväntansfulla. 😊 Synd att jag själv inte kan slappna av mer och njuta av sådant här. Blir bättre bara vi kommeriväg.

Igår var vi hos läkaren med Charlie. Han har inte repat sig ordentligt sedan förra veckans "sjukdom" och så tyckte vi att han hade magrat. Läkaren skrev en remiss till barnmedicin för att utreda allergi, för vi börjar misstänka fler allergier. Och så hade han gått ner ett helt kilo och det var ju inte jättebra. Vi håller nu tummarna att vi snabbt ska få komma till barnmedicin och få hjälp. ❤️

Nä, dags att göra sig redo. Hoppas ni får en superfin lördag!

*kram kram*

Annandagen


Godmorgon! Mys i soffan med två av mina killar är en bra start på dagen (Charlie sover fortfarande, det tar hårt när man firar jul😊). 
Idag blir det en sväng på mellandagsrean, annars blir det nog lugnt och skönt hemma. Vi har lite att fixa med här och om vardagsrummet ska bli klart innan Noahs födelsedag, så behöver vi lägga på ett kol. 😉 

*kram kram*