Soft söndag

 
Ännu en solig morgon att vakna upp till. Jag har haft en lugn morgon som startade med egentid iform av bloggläsning i soffan. Helt underbart att bara får vara i det lugna. :) Och så kommer den här dagen att se ut. Nästan iaf. :) Vid lunch åker jag och svägerskan iväg på loppis. Premiär för mig. Men det ska bli jätteintressant och hittar jag något är det ju bara en ren bonus. ;)
I eftermiddag ska Noah på barnkalas, så då får vi lite egentid med Charlie, såvi får väl se om vi tar oss en promenad eller vad vi hittar på.
 
Men först ska jag sitta ute i solen och låte håret torka (ska försöka mig på att få härliga lockar, därav min snygga frisyr *ler*) Hoppas att ni får en fin söndag!
 
*kram kram* 
 

Solig fredagmorgon!

 
Båda mina grabbar älskar att bada. ♥
 
Här vaknade vi till strålande sol kl 6. Anledningen att vi skulle gå upp med tuppen var att vi bokat fönsterputs och de kom redan kl 7(!). Men det var det värt, för nu är fönsterna gnistrande rena. :)
 
Om solen vill hålla sig framme så är planen att vi ska åka till stranden efter lunch med några vänner. Noah ser verkligen fram emot att få bada i sjön och leka i sanden. Så nu får solen se till att vara framme så vi kommer iväg.
 
Innan dess ska vi ta och besöka tandläkaren med Noah. Han har fått ett hål och det ska nu lagas. Det är inte lätt att intala en 5 åring att det inte är någon fara, när hans mamma är minst lika pjåkig när hon själv ska gå till tandläkaren. Ni får hålla tummar och tår så att allt flyter på så smärtfritt som det kan gå. 
 
Hoppas att ni får underbar start på helgen!
 
*kram kram*

Macrame

 
Något som har fått mig att varva ner och må bättre i vår har varit att göra dessa armband, macrame. Det roligaste är ju all uppskattning man har fått av alla andra. Den senaste tiden har beställningarna rullat in och att testa nya färgkombinationer hela tiden är verkligen jätteroligt. :) Ovan ser ni en av de senaste beställningarna. Första gången jag använder neongult, så nu får det nog bli ett till mig själv med. ;)
 
Har nu skapat en ny kategori, Armband ala Camilla, där jag kommer samla alla tillverkade armband i. :)
 
*kram kram*