Early morning

En kaos natt kan man kalla att den här natten har varit. Men det är bara att ta nya tag och göra det bästa av dagen. :)
 
Vi kör VAB idag också. Jag är hemma med Charlie fram till lunch, sedan tar maken över i eftermiddag. Ikväll skall vi ha picknick med Noahs avdelning. Skall bli jättemysigt och fint avslut nu när semestrarna börjar närma sig. 
 
Känns jättekonstigt att prata om semestern. Men vi börjar ju våran semester om 3 ½ vecka. Vi har inte bestämt något än, men lite utflykter blir det nog. En sväng till kusten och hälsa på vänner, en dag på Liseberg, ev Borås djurpark, kanske även Sommarland. Men även en hel del bad och sol vid vår fantastiska sjö. Det blir ju Charlies "första sommar" där han kommer få bada i sjön. Ska bli spännande och se vad han tycker. :)
 
*kram kram*

Underbar helg!

 
Trots sjukdomar och pollenallergie så har helgen varit riktigt fantastisk! Har myst så himla mycket med familjen att hjärtat svämmar över med kärlek. I lördags var det dop för finaste Leia. Hon skötte sig exemplariskt i kyrkan och skrattade så gott åt prästen när han tog henne. ♥ Både Noah och Charlie var lyckliga över att få träffa massa barn igen.

Att försöka få dessa kusiner ihop på kort är inte lätt. ;)

Igår firade vi morsdag. Fick denna fina lapp av min favoritgrabbar, som Noah hade skrivit själv. Kan inte annat än säga att jag fick tårar i ögonen. ♥
 
Så var det ny vecka igen. Blir att vara hemma med Charlie idag och imorgon. Vi har lyckats pussla ihop det, så vi har barnvakt några timmar idag och morgondagen får vi lösa ikväll. Tanken är att han skall få gå till dagis på onsdag, då det är en kortdag för honom. Sen är vi ju ledig på torsdag och så blir det "kortdag" på fredag. Mjukstarta efter så här lång sjukdomstid känns bra för honom och mig. :)
 
Men nu skall jag göra klart mig och Noah som skall iväg till dagis och jobb.
 
Hoppas att ni får en fin start på veckan!
 
*kram kram*

VAB-vecka


Vilken vecka. Jag och maken har delat på vabbandet med Charlie. Stackaren har fått bihåleinflamation och ögoninfektion + att han har en riktigt jobbig slemhosta. Igår kväll insjuknade även Noah med feber och halsont. Han vaknade idag utan feber, men rejält förkyld. Så idag kör vi dubbelvab. Min underbara farmor kommer hit och passar barnen mellan 11-15, då det kört ihop sig på jobbet för både mig och maken. Så typiskt att de skall få feber nu när det är så himla fint väder.
 
Som ni förstår har inte veckan varit mer än vab och jobb. Dessutom har jag fått samma förkylning som grabbarna, så mina krafter är inte på topp heller. Men nu är det inte många dagar kvar tills helg, och vi behöver nog vila upp oss hela familjen.
 
... jag hinner inte ens skriva klart inlägget förens Charlie kommer upp och har 39,5 i feber och är jättehängig. Har pratat med VC, så nu skall båda barnen undersökas igen kl 14. Jag hoppas kunna få ordning på dessa sjukdomstider nu!
 
*kram kram*