Måndag igen

Förstår inte var tiden tar vägen. Jag har mycket omkring mig och märker fortfarande av att bloggen blir lidande. Men så kommer det nog vara ett tag till, så hoppas att ni har förståelse för detta!

Måste tack för tipsen till julkalendern. Lovar att avslöja vad som blir i Noahs sen. :)

Idag är jag och Noah lediga och vi ska pyssla här hemma samt åka och läman tillbaka böcker vi har lånat. Ska kolla igenom julgardiner och stryka dem så de är redo. Tycker det känns hur konstigt som helst att det är 1:a advent på söndag. Tiden går verkligen hur snabbt som helst!

Men först lite morgonmys. Vad har ni för planer idag?

*kram kram*

Fullfart

Vilken dag. Vi har haft Glöggfest på jobbet (vilket vi har imorgon också). Glöggfest innebär att kunderna som kommer in ska få lite julstämning med glögg, pepparkakor, clementiner och smakprover ur våra chokladaskar. Kunderna uppskattar det lika mycket som vi. Tyckte att det var lite tidigt med detta, men insåg att det bara är en vecka till första advent. Fattar inte att tiden har gått så himla fort. Dags att gå igenom våra adventsljusstakar och se om det är dags för nya julgardiner. Om inte, så ska de jag har strykas och vara upphängda innan nästa helg. Får nog bli storstädning i helgen av huset. :)

Men nu ska jag försöka göra klart Noahs adventskalender. Har ni några bra tips på småsaker att ha till en 3 (snart 4 åring), så är de varmt välkomna. :)

*kram kram*

Mitt i veckan

Veckorna går fort när man väl börjar att slappna av. :) Redan mitt i veckan och snart är det helg igen. HÄRLIGT! Den här dagen bjuder på jobb och ikväll ska jag och Jennie äntligen ha våran mysiga Grey´s Anatomi-kväll! Mys!!! Till detta blir det god mat också. Perfekt onsdag med andra ord.

Men nu ska jag och Noah göra oss klara, för snart kommer min kära mamma och hämtar oss, för att sedan skutsa oss till dagis och jobb.

*kram kram*