Lördag

Så kom helgen. Äntligen. Fast den här veckan har ju varit ganska lugn. I veckan blir det långledigt för både mig och Urban. Ska till skolan måndag och tisdag (tror jag), sen är jag ledig i en vecka. Ska bli så skönt! Och sen att Urban är ledig är jätte skönt. Att vi ska kunna umgås och mysa riktigt mycket.

Nu har vi bokat om redan till Meorca. Det blir den 2 september. Ska bli jätte roligt. Var ju ett tag sedan jag var utomlands. 3 år sedan rättare sagt. Och äntligen ska vi åka. Roligt att det är hela familjen som ska åka! I

kväll ska vi åka och hälsa på Urbans bror och hans sambo och Edvin och Arvid. Så vi måste åka ner till stan och fixa de sista grejerna vi ska ha med oss! Ska bli roligt. Och så får vi leka massor med Edvin.

Nä, nu är det dags att byta om och göra sig redo så vi kan åka till stan och möta upp Sandra och Johan.

*kram kram*

Trött

Är sååå trött.

Har varit en lång dag. Och tröttheten har varit hela tiden. Dags att ta sig en riktig sovmorgon imorgon!

Men detta har hänt idag:

Åkte till Skövde vid halv 11 för att köpa pumaskorna jag så gärna vill ha.  Men tyvärr var de ju slut där också. *suck* Kom hem med endast ett läppglans från Biotherm. Men det är jag helnöjd med (det lilla jag har hunnit att använda det). Passar ju perfekt till det andra sminket jag köpte igår på Make Up Store. Var inne på Gina Tricot också, hittade en topp, ett linne och en kofta, men valde att spara mina pengar istället.

När vi kom hem till Mariestad gick jag och Lotta och lunchade på Björnes. Blev Entrecôte med kantarellsås och råstekt stråpotatis. Var väldigt gott. Dock gick köttet knappt att tugga.

Åkte sedan hem och fick mitt trådlösa internet installerat på vår bärbara dator (som jag sitter i sängen och skriver på nu). Jätte glad! =)

Han med en snabb fika med Sandra innan jag åkte ut och hämta Urban. Det var sedan bara snabbat att åka hem och byta om för att hinna till badmintonen. Spelade i två timmar. Var helt slut sen! Hem och duscha. Och byta om.
Mackan och Louise kom hem till oss innan vi åkte till Sandra och Johan. Hade bestämt att vi skulle gå ut och äta. Är ju inte så att vi gör det varje dag, så det kan ju vara roligt att göra något annorlunda ibland! Blev Buffalo för oss, med grill-buffé. Helt ok.

Har tills nyss suttit hemma hos Sandra och Johan och kollat på tv. Men när min lilla älskling nästan somnade i soffan var det helt enkelt dags att åka hem. Men jag känner också att jag behöver sova nu. Är jätte trött. Så det är nog dags att klappa ihop datorn och släcka ljuset och sova.

God natt!!

*kram kram*

Presenter till Arvid & Edvin

Lovde ju bilder på presenterna till pojkarna.

Storebror t-shirt

Här är t-shirten som jag letat länge efter till Edvin. Tycker att han ska ha en sådan här tröja nu när han har blivit storebror.

Arvid body

Här har vi bodyn som jag köpte till Arvid på Åhlens. Tyckte den var så himla söt och tuff. Köpte den i ganska stor storlek då den bör användas i sommar. Kan ju vara roligt att ha något senare också.

Nu ska jag bara köpa några saker till till Edvin så han inte glöms bort. Han är ju som sagt viktigast i det här sammanhanget. Kan ju lätt bli så att han blir avundsjuk!

*kram kram*