31 maj


Ibland blir inte bilderna som man tänkt sig. Ser ju gravid ut på det här kortet och det är jag verkligen inte. Dock ganska tjock fortfarande...

Vi har haft en mysig dag ut. Blev ingen sväng till hamnen utan vi har varit på fotboll och kollat när Gustav spelade. Nu skall vi snart gå hem till mamma och pappa och äta god mat, samt fira min kära mamma. Dagen till ära har jag invigt min fina klänning jag fick av Noah. Skor har jag haft mina sandaler från Din sko, men nu har jag sån fruktansvärd skoskav, så det får nog bli ballerina eller klackar (röstar nog på det sista).

Hoppas att ni får en mysig avslutning på mors dag!

*kram kram*

Över


Varför hittar jag mest överdelar när det är underdelar jag bör leta efter? Dessa två linnen har kommit in hos Gina Tricot och jag tycker de är enkla och snygga, perfekt bas en varm sommardag. De kostar 79 kr st, så jag skulle gärna ha båda i mina ägor. Men först är det nederdelar jag ska kika efter, så vi får se om det blir några sådana här linnen.

*kram kram*


Bilder lånade med tillåtelse av Gina Tricot

Presenter


Mina grabbar har skämt bort mig idag. På morgonen kom de med ett stort paket från Lindex innehållande bikinin och en klänning jag vill ha. Dessutom låg det ett lottopaket i det fina kortet jag fick till. Vinsten blev 20 kr. =) Inviger faktiskt allt ihop idag, då vi har underbart sommarväder här. Vi har precis ätit en härlig lunch ute och skall strax gå ut och gå så Noah får sova lite, då det blivit väldigt korta naps i bilen mellan stan och svärmor. Får nog blir en glass i hamnen tror jag. =)

*kram kram*