Sjukstuga

 
Ny vecka och vi inleder med VAB. Maken och jag delar på dagen, så jag börjar inte jobba förens efterlunch idag. På torsdag har vi tjejkväll på jobbet, så den här veckan kommer bli allt annat än lugn. :) Men det är roligt när vi håller på och fixar och donar, så det gör mig ingenting.
 
Ikväll bär det av till Skara för make up-utbildning inom Mary Kay. Jag har inte varit på något unitmöte på flera år, så det ska bli kul att träffa alla. Sedan att få känna och klämma på alla nyheter som kommit sedan jag "slutade" som aktiv ska bli ännu mer spännande.
 
Men först äta lite. Den lille skulle behöva få i sig något han med, men han sover, gjort nu i snart 3 timmar. Han är inte kry vår lille prins. ♥
 
*kram kram*

Olivia Burton

Bild lånad av Nelly
 
Jag vill ha en ny klocka och den här har jag verkligen fastnat för. Jag som knappt har några guldsmycken kan verkligen tänka mig den här med guld detaljer. Är ju bara ett par månader kvar tills jag fyller år. Detta är ju en perfekt födelsedagspresent till mig själv. :)
 
*kram kram*

Öm morgon

Godmorgon! Vaknade av mig själv vid halv sex och gick upp samtidigt som maken. Även Charlie vaknade tidigt idag, så nu är det bara Noah som sover.
 
Var iväg och tränade igår. Tur att alla mina bokade pass lägger sig i kalendern i mobilen och ger ifrån sig ett litet pip 30 min innan träningen. Detta hände igår. Jag var så inställd på att köra dans och var riktigt peppad! Så när telefonen pep till och jag ser att mitt powerpass börjar om 30 min, så fick jag skynda på ordentligt. Kul att testa ett nytt pass, men vad trött jag var efter första passet. Orkade ju inte ge gärnet på dansen. Idag är jag lite öm här och där. Vi får väl se om jag kommer kunna röra mig ikväll/ imorgon. :)
 
Idag bjuds det på jobb, annars är dagen ganska oplanerad. Känns skönt att ha en oplanerad dag, händer inte så ofta. 
 
Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
 
*kram kram*