Trött mamma

Vissa dagar är man piggare än andra. Idag är sådan dag som jag är riktigt trött. Vi ska strax slänga oss iväg med Noah till dagis, sedan bär det av för att uträtta en del saker som står på att-göra-listan innan första advent. :) Vi ligger bra till, så de bli avbetade idag. Jag har sådan julkänsla i kroppen, så igår åkte julskivan på.
 
Men nu får jag nog ta och rusa, sitter fortfarande i pyjamas och vi ska vara på dagis om 15 min. En mamma som är lite seg i starten här. ;)
 
*kram kram*

Julkalender: sista minuten

 
Att slå in paketen till Noahs julkalender har tagit längre tid än jag tänkt mig. Men jag har bara några få paket kvar som jag ska fixa, vilket ska bli klart idag när han är på dagis.
 
Tänkte jag skulle ge några sista minuten tips på enkla saker som går att ha i kalenderna.
  • Pepparkaksformar eller deg → Detta är något vi har haft med varje år i julkalendern och likaså i år. Det blir en aktivitet av det hela och vi får oss en mysig dag med bakning.
  • Pepparkakshus → I år ska vi göra pepparkakshus tillsammans och sedan forma detta till en liten tomteby.
  • Ritmallar från nätetNoah älskar att fylla i teckningar, men då inte i målarböcker. Därför att vi skrivit ut från nätet, med Noahs favorit figurer, så som Musse Pigg, Thomas tåget, Toy Story m.fl. Den sidan jag tycker har varit bäst är: www.
  • Julgranspynt → I år ska Noah få ha en egen liten gran på sitt rum. Vi brukar inte klä granen förens den 20:e december och denna dag kommer Noah få lite julgranspynt som han ska få klä sin gran med.
  • Andra saker som finns med i hans kalender är en hel del pysselsaker, underkläder, tvål och böcker. Bakom varje kalenderklapp i år finns en aktivitet,
Kanske är ni klara med era julkalendrar och har bra tips på vad era barn kommer att få. Lämna gärna en kommentar och berätta. :)
 
*kram kram*
 

Mitt i veckan

God morgon! Redan onsdag. Kan inte förstå att tiden går så himla fort. Och vad gör man om dagarna? Inte mycket, myser runt mest hela tiden. Fast det är ju så det ska vara den första tiden med en liten. ♥ Vi är verkligen bortskämda med två helt underbara barn. Charlie säger inte ett knyst, förutom när han är hungrig. Är nöjd hela tiden och det bästa han vet är att ligga och mysa med oss på bröstet. Noah han är så stolt över sin lillebror. Han vill vara med hela tiden och visar ingen agg alls. Men visst, trotsigare har han ju allt blivit. Utbrott kommer, men det är ju inte så konstigt. Har ju kommit en ny person som ska konkurrera om vår tid. Det har hunnit göra ont i mammahjärtat flera gånger sedan vi kom hem för en vecka sedan, bara för att Noah får sättas lite åt sidan. Nu när U har varit sjuk, räcker man inte till själv. Det dåliga samvetet gnager, men jag hoppas kunna komma över de och komma in i rutinerna, så jag får mer tid över till min stora kille. ♥
 
Idag ska jag bara vara hemma. Kanske ta mig en promenad med vagnen, för att få lite frisk luft. I eftermiddag får vi besök av Us bror med familj och ikväll är det hockey. Maken får gå själv idag, för jag har planerat att vara hemma med barnen och ägna extra tid åt Noah. Spela spel som han ville igår, pyssla och bara mysa.
 
Hoppas att ni får en toppen dag!
 
*kram kram*