Full fart

*gäsp* En lite halvsliten mamma har landat i soffan framför Ensam mamma söker. Dagen har gått i ett rasande tempo, även fast vi inte gjort speciellt mycket. Besökt biblioteket för att låna nya böcker till kvällsläsningen (läser alltid en bok innan Noah ska sova). I eftermiddag har Noah varit på musiklekis, innan jag och U åkte på föräldramöte på dagis. Inte fullspäckat schema, men det har räckt för mig idag. Och med två busar hemma, tar energin slut lite snabbare. ;) 
 
Så nu tänker jag säga God natt! och sedan krypa ner i min sköna säng.
 
Natti natti!

Hålla tiden

Bild lånad av Aldora
 
Jag behöver en ny klocka. Min svart som jag har haft i flera år är bra sliten nu, så det är dags att inhandla en ny. Är sugen på att klicka hem den här färgklicken. Härlig cerise färg. Kommer från Aldora och kostar endast 149 kr. Fynd pris!
 
*kram kram*

CamillaCs insamling

 
 I fredags skrev jag och berättade om att jag säljer rosa bandet armband, där 20 kr av försäljningen går till min insamling till Rosa Bandet. Besöker ni den här sidan <--LÄNK! kan ni följa hur insamlingen går. :)
 
Kanske ni vill skänka 50 kr till min insamling. SMS BESEGRA 7311 till 72988. Om ni skriver ert namn efter 7311 kommer det att synas på min insamlingssida att det är just du som har bidragit till insamlingen. ♥
 
*kram kram*