Liten tripp till Skövde

Har precis kommit hem. Är ganska seg, så jag ska vila lite, innan jag ska ta och byta om för kvällen. Vet dock inte vad jag ska ha på mig än. *hmmm*

Blev inte så mycket köpt i Skövde som jag hade tänkt mig. Men lite iaf. Köpte ljus till adventsljusstaken som jag ska ta och göra iordning imorgon och en tröja till Urban. Martina var också med och hon shoppade loss ordentligt. =)


(Ursäkta den dåliga bilden!)
Dagens outfit:
♥ Svart topp med bred polokrage, Gina Tricot
♥ Blå tunika, Ellos
♥ Svarta leggings & strumpor, Lindex

*kram kram*

Fredag, fredag, fredag

Så där ja. Åkte upp till mamma och pappa när jag hade skjutsat Urban till jobbet halv 7. Somnade hemma hos dem och sov i 2 timmar. Så nu känner jag mig mycket piggare. =)

Har varit på försäkringskassan. Så nu kommer det nog att lösa sig. Ska ta tag i det imorgon eller på söndag.

Idag skulle jag behöva åka till Skövde. Har lite små saker jag behöver fixa, men vill inte åka själv. Så det blir nog inget Skövde idag inte.

Ska snart äta lite mat här hemma hos mamma och pappa. *mums* Får bli en sväng ner till stan sen!

*kram kram*

God morgon!

Är uppe tidigt idag. Har varit vaken sedan halv 5. *pust* Så det kommer att bli att få sova mitt på dagen idag för att jag ska orka med kvällen!

Planer för dagen?
Jag ska gå till försäkringskassan och prata om föräldrapenningen tänkte jag. Behöver ta en sväng på stan också. Köpa strumpbyxor och lite sånt tänkte jag. Är ju många kalas i helgen och då vill man ju vara lite extra fin. =) Men känner att just när det gäller kläder och skor är det inte lätt med den här magen. Så idag blir det att ta fram tänkbara outfits för helgens olika events. =)
Ikväll är det hockey, Bois-Ulricehamn. Ikväll kan killarna säkra en plats till allettan. =) Efter hockeyn blir det att gå ut och äta med tjejerna på hockeyn. Ska bli mycket trevligt! =)

Vad ska ni göra idag?

*kram kram*