Namnarmband

 
 
Efter att jag la upp mina nya armband med barnens namn på, så kommer allt fler och fler beställningar in. Idag blev jag t o m stannad av en förälder på dagis som ville beställa. :) En del har hört av sig och vill ha armband som julklappar. Det värmer i hjärtat att så många är intresserade. Har fler idéer som jag vill förverkliga när det kommer till mina armband, men först ska några beställda armband betas av.
 
För att beställa ett armband lämna en kommentar här i bloggen, eller maila mig på camc@live.se och berätta vilket sorts armband du är intresserad av och vad du har för mått runt handleden (när jag gör armbandet sen, lägger jag till 1 cm).
 
Pris: 50 kr/st
 
*kram kram*

Julbak

Bilder lånade av KlaraForm
 
På söndag är det första advent och julen närmar sig med stormsteg. Jag gillar att bak och under julen känns det extra mysigt att få baka pepparkakor, lussekatter och julgodis. KlaraForm har massor av härlig julbakstillbehör som jag gärna vill ha. Baka saffransmuffins i fina röda formar, förvara pepparkakorna i den fina kakburken och använda den mönstrade tejpen vid inslagning av julgodis. Så mycket fint, så det får bli en beställning. :)
 
*kram kram*

Onsdagsmorgon

God morgon! Vad trött jag var när klockan ringde vid 6. Men det var bara att kliva upp och göra sig redo för en ny dag. Noah var feberfri hela dagen igår och har haft 36,4 i temp nu på morgonen, så nu blir det dagis för honom. Han är ÖVERLYCKLIG. :)
 
Dagen bjuder på ett besök hos psykologen och resten av dagen är oplanerad. Jag brukar alltid vara så urtömd på energi när jag har varit där och då behövs vila och mys med barnen för att kunna ladda om. Kanske det får bli en film i eftermiddag igen med Noah. Igår såg vi på Groddarna . Både jag och Noah tyckte den var riktigt bra. Mycket skratt och en och annan tår (beror nog på att jag är über känslig).
 
Åå, igår var jag ju iväg och tränade. Det gick faktiskt helt ok och idag känner jag inte av mina benhinnor. LYCKLIG!!! Så nu blir det träning på torsdag igen och på söndag blir det match. Jag är taggad till tusen. :)
 
*kram kram*