Summer SlamVilken härlig kväll jag har haft på beachplanen. Det är tredje dagen i rad som jag är nere och tränar. Och för varje gånge känner jag att jag lär mig mer och mer. Ett extra STORT + att jag rör på mig samtidigt som jag tycker det är så roligt. :)

Måste bara tips om en fantastisk rolig händelse som kommer hända i Mariestad. Nämligen Summer Slam. Det är två dagar (9-10 juli) i beachvolleybollens tecken. På lördagen ska ni dra er ner till hamnen för att få se duktiga spelare från Sverige som tävlar om poäng som kan leda dem till SM-slutspel i beachvolleyboll. Vi har flera duktiga tjejer och killar i Mariestad som ska vara med och tävla. På söndagen kan du komma och delta själv i slaget om Mariestads bästa beachvolleyboll lag. :) Det kommer serveras mat och dryck och fika från lokal företag. En helg med härlig stämning och en underhållande sport.

Kommer vi ses där?

*kram kram*

Vår midsommar

Jag trodde att jag hade tagit mer kort i helgen, men det var nog med min mammas kamera, då min egen var ganska tom. :) Men några bilder bjuder jag allt på nu innan jag beger mig ut i solen de sista 25 min innan jag ska tillbaka till jobbet.


Midsommarafton var väldigt lugn. Dans kring stången i Odensåker och kvällen bjöd på grillat och bad i tunnan tillsammans med mamma, pappa, och pappas morbror med familj. Så mysigt. En favorit i repris från förra året.


Midsommardagen tillbringades med goa vänner. Först lite mini-golf på Bäcken och avslutade sedan med grillning hemma hos oss med lite gott vin. :) En lugn och skön dag helt enkelt.


Söndag bjöd på kalas hos Noahs kusin. De slutade tillslut att alla var med och spelade fotboll, gamla som unga. Det här fina lagfoto fick vi på alla grabbarna. Blev så himla fint, så det skall allt tas och framkallas så Noah kan ha det på sitt rum. :)

*kram kram*

Bok-rea

Bild lånad med tillåtelse av CDON.COM .com


CDON.com har startat sin sedvanliga sommarrea där du kan välja 3 pocketböcker för 99 kr. Det är perfekt inför kommande semester som förhoppningsvis kommer spenderas en heldel på stranden. Jag har länge kikat efter den här boken av Sheila O´Flanagan . Jag älskade ju hennes tidigare böcker och tror den här är minst lika bra. Funderar även på att beställa hem Anonyma skoälskares klubb . Kanske har ni ett bra tips på en tredje bok. Vid det här laget vet ni ju vad jag gillar för böcker. :)

*kram kram*