Mys morgon

Igår köpte jag nya ljuslyktor iittala. Handlade även lite annat igår. Vad får ni se senare! :)
 
Lugn start på dagen, men skall snart sätta fart här. Kl 11:00 ska jag ha Blingo-party och då kommer ett gäng mammor och ska spana in kollektionen. Ska bjuda på paj (och kladdkaka till de som är allergiker), så den måste fixas till. Sedan ska ta en sväng med dammsugaren innan vi är redo att välkomna alla. :)
 
I eftermiddag är det hockey, så det ska jag och maken gå på, medans Noah är hemma och leker med sin gammelmormor. ♥
 
Oj, ser att tiden rusar iväg, så det är dags att göra sista rycket. Hoppas ni får en fin dag!
 
*kram kram*

Lördagens

 
Dagen gick i ett igår, så han inte blogga någonting. Får ta igen det idag istället. :) Maken hjälpte mig att ta en dagens igår, så den får ni se nu. Hade stickade tröjoa från Vero Moda, kjol och sjal från H&M, jacka från Cubus, skor från Skopunkten och väska från Giannin Chiarini.
 
*kram kram*
 

Tidig morgon = tidig kväll

God morgon! Oj, vad trörr jag var igår efter jobbet. Första 7 timmars passet på över en månad och så hade vi aktivitet i butiken. Igår var det första gången som min fingrar svullnade, så vigselringen och de åkte av innan jag fick panik.
Hamnade hemma hos mamma och pappa efter jobbet och slumrade till i soffan redan vid 18-tiden. Kroppen var helt slut med andra ord.
Idag vaknade jag nästan lika tidigit som igår (kvart i sex) och nu ska jag nog ställa mig och förbereda lite mat till lunchlåda. Innan jobb och dagis idag har jag lite ärenden att fixa. Är ju sista dagen på jobbet, så något till fikat måste fixas och jag ska iväg och byta bil innan Noah och jag startar dagen på jobb och dagis.
 
Men först bara njuta av lugnet. Undrar hur länge Noah sover idag. Igår kom han upp kvart i 8. Hoppas att håller i det i helgen också. :)
 
Hoppas att ni får en bra start på helgen!
 
*kram kram*