Blåsningen

Söndag kväll och dagen har gått åt till att planera och fundera på huset. Nu har vi lagt planeringen åt sidan och tittar istället på Blåsningen. Det är ju så fantastiskt roligt. Jag kiknar nästan av skratt. =) När de blåste Anna Skipper precis var ju underbart.

Annars blir det nog sängen tidigt. Förkylningen har smygit sig på ordentligt och jag är riktigt seg i huvudet. Så jag ser fram emot att få sova. Tur att vi är lediga i två dagar nu, för både jag och Noah behöver vila upp oss.

Nä, nu börjar Blåsningen igen. =)

*kram kram*

Söndag förmiddag

God morgon! Här har vi fått en hel natt med underbar sömn. Den första den här veckan. Hela familjen är förkylda, men det är nog jag och U som är mest hängiga. Så dagen skall spenderas inne, med några enstaka svängar ut med bilen. Vilken stund som helst kommer min mormor hit och skall passa Noah medans vi åker till huset för att ta lite mått och rådfråga en snickare om ev idéer till renoveringen.

Igår kväll var det kalas som gällde. Mysigt. Men det var bara två kusiner med (födelsedagsbarnet och hans bror) och ljud nivån var väääldigt låg. Det kändes nästan som om det inte var några barn där alls. Men det är så kul och se hur lycklig Noah blir av att träffa sina kusiner. Han gillar dem alla och när det är alla 10 kusiner så är det fullfart hela tiden. Nu dröjer det nog ett tag tills det är kalas igen, men får försöka och ses iaf.

Nä, dags att göra sig redo, så vi kommer i tid till huset. Har bestämt kl 11. Vad ska ni göra idag?

*kram kram*

Hjärtegod matlagning

Nu när flytten snart bär av kommer det pö om pö bytas ut lite porslin i köket. Tallrikar och kaffe/témuggar skall inhandlas, men även lite nya skålar. Den här fina vita hjärtformade stengodsskålen kommer från Ellos och den tål både maskindisk och mikro. Perfekt. Just nu hittar man den i Outlethörnan till kanonpriset 99 kr. Som hittat. Frågan är om jag skall köpa en, två eller tre. =)

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse av Ellos