God morgon!

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen jätte fort, men det är bara skönt. Jag älskar verkligen när det är helg. Så skönt att hela familjen kan umgås och mysa. Idag är det ett ganska fullspäckat schema. Blir en sväng ner till stan med Sandra och Johan. I eftermiddag kommer Malin och hennes kille hit på lite fika. Ikväll är det kalas för Noahs kusin. Jag tror vi har lyckats riktigt bra med våran present. Avslöjar inte nu, men kan nog visa imorgon vad det är vi har köpt och fixat. =)

Nu tänkte jag att jag skulle ta och plocka iordning här och köra över med dammsugaren och sedan sätta mig och plugga innan vi skall ner till stan.

Vad gör ni idag?

*kram kram*

Vilken dag!

Nu är premiär inskolningen avklarad. Det var precis som jag hade föreställt mig. Vi han knappt innanför dörren innan Noah stack iväg och började leka. De andra barnen kände vi igen, så de var inte helt nya. =) På måndag blir det mer dagis.

Eftermiddagen har spenderats på stan tillsammans med Sandra. Blev en fika och sedan en titt i affärerna.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Ikväll blir det hockey och god mat.

Vad gör ni ikväll?

*kram kram*

Fix


Jag gillar verkligen Lindex märke Fix. De har många söta plagg till de små som är användbara och klassiska. Noah har haft mycket ifrån Fix sedan han föddes. Nu skulle jag kunna tänka mig att fylla upp garderoben med lite nyheter. Varför inte denhär tröjan, eller denhär. Den härjackan i vår får det nog bli. Till de allra minsta finns det också mycket fint. Den härrosa söta till alla små sessor eller varför inte den härbodyn till prinsarna.

Gillar du Lindex märke Fix?

*kram kram*


Bilder:Lindex