TGIF


Mysmorgon. Idag är det inte jobb i Lidköping som gäller, utan inventering hos min kära pappa. Självklart ställer jag upp och hjälper till. Allt för familjen! Så om en liten stund skall vi hoppa på cykeln och cykla till dagis och sedan vidare till tappen. Helgen är fylld med härliga aktiviteter. Ikväll blir det Valborgsfirande med vänner. Vi skall kika på elden och sedan avsluta med grillning. Jag hoppas att vädret vill visa sig från den ljusa sida. Imorgon får ev träffa våra underbara vänner Malin och Daniel och deras lille son. Han är ju nu 5 månader och vi har inte träffat dem än. =( Så jag hoppas att vi kan ses imorgon! På söndag är det ju inplanerat för ett badäventyr om inte vädret är alldeles för bra. Underbart att få en härlig helg med vår vänner. =)

Men nu skall vi sätta på oss lite kläder och sedan bär det av på cykeln. Vad ska ni göra idag? Har ni några härliga planer för helgen?

*kram kram*

Bara axlar


När jag öppnade nyhetsmailet från Lindex tidigare idag så fick jag se en del av den här klänningen på en bild. Tyckte den såg så snygg ut och fick för mig att det var en maxiklänning. Så jag kan väl säga att jag blev lite besviken när jag såg denna. Men efter att kikat på den några gånger så kan jag nog inte annat än bara gilla den. Snygg till solbrändkroppen och klackar. Nä, det får nog helt enkelt bli att spana in den i helgen!

*kram kram*


Bild lånad med tillåtelse av Lindex

Lunchrast

Bloggen går het när jag har lunchrast. Känner att jag har fått bloggsuget tillbaka nu efter några veckor med inga idéer alls. Flytten tog nästan all energi så det vart svårt att blogga. Men ser iaf att jag har fått fler trogna läsare under den här tiden, så det kan ju bara bli bättre. =)
Skall strax gå ut och fortsätta jobba. Har en del att fixa. Förbereda inför skyltningen på måndag. Samtidigt håller jag på och spånar idéer till vår festdag i slutet av maj. Mycket att stå i.

Vad gör ni idag? Vad har ni för väder?

*kram kram*