Magkatarr

Ursäkta dålig uppdatering. Trodde min förkylningen var det värsta den här veckan, men gårdagens magkatarranfall är nog det värsta på riktigt länge! Jag har varit sängliggande sedan kl 13 igår lunch, men är nu uppe på benen lite försiktigt.

Ska ta och lägga mig och vila, så får vi se vad jag orkar med idag.

Hoppas iaf att ni mår bra!

*kram kram*

Mitt i veckan

God morgon! Här väckte maken mig vid halv sju och sedan dess har jag gjort en kostnadskalkyl för 2012. Jag gillar att ha kolla på in- och utgifter, så det kommer jag verkligen ha efter detta år. :) Jag och Noah ska strax bege oss till dagis. Han var helt feberfri igår och i sitt essä (som han alltid är när han är feberfri och inte får gå till dagis). Tror vi har en liten kille som kommer sova gott ikväll.
Nä, ska ta och börja göra oss redo, uppdatering blir det senare.
*kram kram*

Nya tag

Min lille prins verkar inte så sjuk när man kollar på det här kortet. Får se om han har någon feber idag, annars blir det dagis imorgon igen.


Ny dag och nya tag. Idag är det min tur att åka och jobba. Grabbarna ligger fortfarande och sover och vi får väl se om de är vakna när jag åker till jobbet. Idag blir det bara jobb och ikväll mys med familjen. Min förkylning vill verkligen inte ge sig. Jag hoppas att det blir bättre snart!

*kram kram*