Snart helg

Godmorgon! Här kör vi varannan natt med bra sömn. Båda barnen har sovit i vår säng i natt och Charlie har yrat nästintill hela natten. *gäsp* Men det är bara att ta sig i kragen och försöka göra det bästa av dagen.
 
Idag har jag en läkartid bokad vid elva. Vi skall prata om min medicin bl a och skall jag be honom ta en titt på mig. Mina öron värker, halsen är lite halvöm och så behöver jag ett nytt recept på allergimedicin.
 
Men först måste jag väcka min lilla sjusovare, så vi hinner äta frukost i lugn och ro. Gårdagens frukost var allt annat än rolig.
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
*kram kram*

I like you´re style!

Bilder lånade av KappAhl
 
Jag har sagt det förut och kommer säga det igen. KappAhl överraskar bara mer och mer för var säsong som går. Just nu är jag helt förälskad i ett flertal byxor. Dessa tre ovanför skall jag gå och prova i helgen och ev inhandla. Jag sa senast igår att jag inte är någon byxperson, men jag skulle så gärna vilja vara de. Kanske med snygga byxor, som de ovan skulle ändra mig. ;)
 
*kram kram*

Långa längder

Bild lånad av Ellos
 
Jag är ingen byxtjej, föredrar kjolar, klänningar och längre tunikor. Jag har länge funderat på att inhandla en långkjol. En svart skulle passa både på jobbet och privat. Kanske ska slå till på denna från Ellos. Med rabattkoden 295875 får man 20% rabatt på hela beställningen.
 
*kram kram*