TGIF

 
Våra underbara grabbar! ♥
 
God morgon! Äntligen fredag, som jag har längtat. Att ha maken hemma två hela dagar och få ladda om batterierna till nästa vecka är så himla viktigt för mig. Den här veckan har verkligen satt mig på prov. Charlie han klättrar precis överallt och Noah blir sur om Charlie tar hans saker. Jag älskar dessa två otroligt mycket, men ibland gör de mig tokig. ♥
 
Ikväll är det dags för att fira Us bror som fyller 35. Utan barn! Händer nästan aldrig att vi umgås med alla syskonen utan barn. Ska bli jättetrevligt! Men innan dess ska vi mysa, fika med vänner och fixa lite ärenden på stan.
 
Hoppas att ni får en bra start på helgen!
 
*kram kram*
 

Nytt

Stickad tröja från Isay blev min vinst igår under modevisningen. :)
 
Igår var jag iväg på Xact Fashions 5 års jubileum. Modevisningen gav sådan härlig inspiration inför hösten och snittarna och vinet smakade utsökt. ;) Vi var några lyckliga som hade turen att vinna fina priser och jag var den sista som blev dragen. Fick välja mellan en stickad tröja och en klänning och jag valde tröjan ovan. Precis mina färger och går att matcha med mycket i garderoben. Blir snygg till väst i höst och kommer värma gott kalla vinterdagar.
 
Efter modevisningen var alla välkomna upp i butiken för att ta del av fina erbjudande. Jag köpte mig då den här tröjan som kostade 369 kr nu (ord.pris 499 kr). Jag är så nöjd och denna kommer bli en favorit i höst. :) Dessutom fick alla som handlade under kvällen en fin liten present. I mitt paket låg en fin grå/grön sjal som blir snygg att kombinera tillsammans med mina nya tröjor. Jag som älskar sjalar! ♥
 
*kram kram*

Onsdagens

 
 
Var länge sedan jag bjöd på en dagens, så igår bad jag maken att hjälpa mig att fota. Tyvärr krånglade uppladdningen, så den kommer så här på morgonkvisten istället. Anledningen till att jag "klädde upp mig" var att jag och ett par vänner var på en klädbutiks 5 årsjubileum igår kväll. Det bjöds på snittar och vin, modevisning och härliga utlottningar (jag vann en tröja, som jag visar senare!).
 
Hade på mig byxor från Lindex, skjorta från Gina Tricot, väska & ballerinaskor från H&M, halsband från Odal och armband gjorda av mig själv. 
 
*kram kram*