Long dress

Bild lånad av Vila


Igår under vår tjejkväll på jobbet såg vi många vackra lång klänningar. Den här från Vila är riktigt fin och jag skulle vilja fylla min garderob med klänningar som denna. Så vacker till lite solbränd hy. Får spana efter den när vi åker till Stockholm om två veckor.

*kram kram*

Mitt i veckan

Jag tycker att veckorna bara rusar fram. Jag och Noah har precis ätit lite frukost och vi ska snart bege oss till dagis. Idag ska vi fortsätta och fixa inför tjejkvällen på jobbet imorgon kväll. Det är rekordanmälningar i år, 85 personer. Det ska bli så himla roligt. :)

Idag kommer det även singel till grunden till vårt soldäck. Härligt!!! Nu är vi verkligen pågång och jag ser fram emot att få inviga den med lite grillning framöver. :)

Men nu ska jag göra mig iordning för att sedan göra prinsen klar för en ny dag på dagis.

Vad har ni för planer idag?

*kram kram*

Vårfräscht

Bilder lånade av H&M


H&M har fått in flera härliga accessoarer och skor. Jag skulle kunna klicka hem nästan allt. :) Men dessa tre är just nu mina favoriter. Guld/vita detaljer på sommaren är så himla fräscht. Är sugen på vita byxor och skira blusar också. Rosa bubbelgum, när är det någonsin fel?!

Rensningnen i garderoben har börjat ta fart och jag hoppas att jag ska vara klar till helgen, så jag kan lägga ut det som skall läggas ut. En härlig blandning mellan byxor, klänningar, toppar och jackor. En del skor blir det med. Ja, för här blir det en ordentlig rensning och sen ska jag unna mig och familjen en massa nytt. :) T ex de tre godbitarna här uppe.

*kram kram*